fbpx

Beroepspraktijk

Cursussen rondom de beroepsuitoefening

Het werk, de beroepspraktijk, van de jeugd- en gezinsprofessional is dynamisch en gevarieerd. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Welke nieuwe kennis is beschikbaar? Wat wordt er van mij verwacht binnen het werkveld? Wat zijn mijn taken en verantwoordelijkheden? Allemaal vragen waar jij in je werk tegen aan kunt lopen.

Maar je krijgt in de beroepspraktijk ook regelmatig te maken met allerlei wet- en regelgeving. Weet jij, als jeugd- en gezinsprofessional, bijvoorbeeld hoe het zit met gezag na scheiding of weet jij hoe de Jeugdwet in elkaar zit? Werk jij al met de artikelen van de beroepscode? En hoe pas jij de meldcode toe in je werk? 

Volg een van onze trainingsdagen en je bent weer helemaal up-to-date!

P.s. al deze trainingen zijn uiteraard geaccrediteerd door het SKJ en een aantal door Registerplein zodat jij hiermee punten kunt behalen voor je herregistratie. 

Meer weten?

Wil je direct al meer weten over onderwerpen die aansluiten bij de Beroepspraktijk van de jeugd- en gezinsprofessionals? Luister dan eens naar een van onderstaande podcasts!