fbpx
Als je oprecht nieuwsgierig bent naar de ander, levert dat zoveel op
Evie Daniels
OverEvie Daniels
Door te doen en ervaren kun je zoveel leren. Als trainingsacteur laat ik deelnemers op een laagdrempelige en veilige manier experimenteren met nieuw opgedane kennis en gedrag. Niet door ellenlange rollenspellen te doen, maar door te oefenen in korte stukjes.…

Evie Daniels

Door te doen en ervaren kun je zoveel leren. Als trainingsacteur laat ik deelnemers op een laagdrempelige en veilige manier experimenteren met nieuw opgedane kennis en gedrag. Niet door ellenlange rollenspellen te doen, maar door te oefenen in korte stukjes. Gerichte feedback tussendoor geeft deelnemers steeds de kans om bij te sturen en succeservaringen op te doen. 

Mijn werkervaring heb ik grotendeels opgedaan als GZ-psycholoog binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en later bij het Kinder- en Jeugdtraumacentrum (KJTC) in Haarlem. Ik heb veel samengewerkt met gezinnen en hun systeem om samen de veiligheid van kinderen te vergroten. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en werk ik ook als traingsacteur.  

Vanuit mijn werk als psycholoog en trainingsacteur ben ik altijd bezig te ontdekken en begrijpen wat mensen beweegt. Waarom doen ze zoals ze doen? Mijn ervaring, ook in trainingen, is dat als we ons daar oprecht in verdiepen, we beter contact krijgen met ouders en kinderen. Op het moment dat het contact verbetert, durven mensen opener te zijn en is er meer beweging óf juist begrenzing mogelijk.

Ik zie hoe waardevol het kan zijn als deelnemers kunnen leren van het oefenen. Iedereen die met mensen werkt, komt gedrag tegen waar hij of zij allergisch of bang voor is. De neiging is vaak om dan heel hard te gaan werken of juist te gaan vermijden. Samen met deelnemers zoeken naar manieren om dat te veranderen, en daar meteen effect van te zien, vind ik het mooiste wat er is.

Expertise

  • Gespreks- en communicatievaardigheden
  • Gesprekken met kinderen over kindermishandeling
  • Gesprekken met ouders over kindermishandeling
  • Omgaan met psychiatrische en persoonlijkheidsproblematiek
  • DISC model

Erkenningen

  • BIG geregistreerd GZ-Psycholoog
  • Trainingsacteur in het bedrijfsleven (WWLA)
  • Master of Action Learning (WWLA Advanced)

Feedback van deelnemers van je training

“Ik had nooit gedacht dat werken met een acteur zo leuk kon zijn!”

“Het voelde alsof ik met een echt kind zat te praten”

“Evie laat het je echt voelen, ik snap die moeder nu veel beter”