fbpx

Disclaimer

Copyrightgegevens en gebruiksvoorwaarden van de website www.timmconsultancy.nl

Deze website, met inbegrip van de totale inhoud wordt gepubliceerd en onderhouden in opdracht van TIMM Consultancy. Deze website heeft tot doel website-bezoekers te informeren over de activiteiten van TIMM Consultancy. Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze worden bij elke opdrachtbevestiging op verzoek toegestuurd. Deze website is aan wijzigingen onderhevig.

Auteursrechten

Copyright © TIMM Consultancy. Deze website inclusief de gepubliceerde informatie valt onder het copyright van TIMM Consultancy. De site is bestemd voor privé gebruik. TIMM Consultancy geeft geen toestemming om iets van de inhoud zoals teksten en afbeeldingen te veranderen, te verkopen, te verveelvoudigen, openbaar te maken tenzij schriftelijk toestemming is verleend.

Gebruik van de site

Het gebruik van de site is voor eigen risico. De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. TIMM Consultancy is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites die via www timm-conultancy.nl gelinkt zijn. Een link naar onze site kan ook door een andere organisatie geplaatst zijn.

Vragen of opmerkingen kunt u via de mail: info@timmconsultancy.nl kenbaar maken.