E-books

Hieronder staan onze e-books. Als je op de knop downloaden klikt, kom je op de inschrijf pagina voor de nieuwsbrief. Je krijgt de samenvatting cadeau bij inschrijven voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Onderaan en in onze shop kun je ook de gedrukte versie bestellen. Veel leesplezier!

Trauma sporen samenvatting deel 1

Traumasporen deel 1

Het boek Traumasporen van Bessel van der Kolk is een heel waardevol boek met enorm veel bruikbare informatie. Een van onze trainers, Nick Bisschops, heeft voor jou een samenvatting gemaakt van de hoofdstukken 1 t/m 6 Hopelijk inspireert deze samenvatting jou om het hele boek te lezen! Veel leesplezier!

Trauma sporen samenvatting deel 2

Traumasporen deel 2

Het boek Traumasporen van Bessel van der Kolk is een heel waardevol boek met enorm veel bruikbare informatie. Een van onze trainers, Nick Bisschops, heeft voor jou een samenvatting gemaakt van de hoofdstukken 7 t/m 12. Hopelijk inspireert deze samenvatting jou om het hele boek te lezen! Veel leesplezier!

Beide Ebooks TIMM Consultancy 1

Gedrukte versie Traumasporen deel 1 en 2

Liever een papieren versie? Dat kan. In onze webshop kun je beide delen los van elkaar bestellen.

Deel deze pagina

Kom naar het Event : Veiligheid in verbinding

Veiligheid in Verbinding

Heb jij je al aangemeld? Op 25 april vieren we 15 jaar TIMM Consultancy met een geweldig event. We zetten de samenwerking centraal. Het belangrijkste onderdeel van Samen werken aan veiligheid.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.