E-books

Hieronder staan onze e-books. Als je op de knop downloaden klikt, kom je op de inschrijf pagina voor de nieuwsbrief. Je krijgt de samenvatting cadeau bij inschrijven voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Onderaan en in onze shop kun je ook de gedrukte versie bestellen. Veel leesplezier!

Trauma sporen samenvatting deel 1

Traumasporen deel 1

Het boek Traumasporen van Bessel van der Kolk is een heel waardevol boek met enorm veel bruikbare informatie. Een van onze trainers, Nick Bisschops, heeft voor jou een samenvatting gemaakt van de hoofdstukken 1 t/m 6 Hopelijk inspireert deze samenvatting jou om het hele boek te lezen! Veel leesplezier!

Trauma sporen samenvatting deel 2

Traumasporen deel 2

Het boek Traumasporen van Bessel van der Kolk is een heel waardevol boek met enorm veel bruikbare informatie. Een van onze trainers, Nick Bisschops, heeft voor jou een samenvatting gemaakt van de hoofdstukken 7 t/m 12. Hopelijk inspireert deze samenvatting jou om het hele boek te lezen! Veel leesplezier!

Beide Ebooks TIMM Consultancy 1

Gedrukte versie Traumasporen deel 1 en 2

Liever een papieren versie? Dat kan. In onze webshop kun je beide delen los van elkaar bestellen.

Deel deze pagina

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.