fbpx

Gespreksvoering

Alle onze trainingen waarin de gespreksvoering centraal staat:

De manier waarop je ingesprek gaat is voor de jeugd- en gezinsprofessional een van de belangrijkste onderdelen van het werk. 

Wat je ook wilt bespreken, steeds weer is het belangrijk om goed aan te sluiten bij het tempo en de mogelijkheden van de ander. Tijdens onze verschillende trainingen staan we altijd stil bij de gespreksvoering. En toch vinden we het belangrijk om tijdens bepaalde dagen alleen maar bezig te zijn met de gespreksvaardigheden. 

Dat doen we zodat we echt goed stil kunnen staan bij de gesprekstechnieken maar ook bij het gebruik van verschillende tools. Want de communicatie is niet alleen verbaal, het non-verbale aspect is ook erg belangrijk. Voor sommige trainingen hebben we eigen materiaal gemaakt dat de deelnemers tijdens de training uitgereikt krijgen.

Het liefste laten we bij deze trainingsdagen altijd een trainingsacteur aansluiten zodat je echt goed kunt oefenen. Met onze acteurs zorgen we altijd voor een ontspannen sfeer waarin er goed geoefend en gespeeld kan worden. 

P.s. alle trainingen zijn altijd geaccrediteerd door het SKJ zodat jij de punten kunt gebruiken voor je herregistratie. 

Gesprekskaarten
Kennismaken en uitleg geven
Click Here
Duplo
Spelvormen tijdens gesprekken met kinderen
Click Here
De Drie Huizen
Veiligheidsplanning met kinderen
Click Here
Sociaocards
Het netwerk in kaart brengen
Click Here
Gesprekskaarten voor ouders
inzet in de scheidingsdynamiek
Click Here
Previous
Next