Onze werkwijze

Wat kun je van ons verwachten?

Als je een bijscholing of training wilt volgen zijn er twee opties. Je kiest voor een in-company training wanneer je graag met je hele team een training wilt volgen. Je kunt dan een van onze bestaande trainingen aanvragen of samen met ons kijken naar een op maat gemaakt programma dat zich richt op jullie specifieke wensen. Of je kiest voor een training uit het open aanbod als je individueel een training wilt volgen. Bij de trainingen vind je de actuele data waaruit je kunt kiezen. Je kunt direct zien hoeveel plekken er nog vrij zijn en waar de training plaatsvindt.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een automatische melding dat we je inschrijving hebben ontvangen. Daarna ontvang je een mail met de betaallink zodat je de factuur kunt betalen. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en de training definitief doorgaat krijg je opnieuw bericht van ons.

“Wij bieden opleidingen voor professionals die actief zijn in het sociaal domein”

Voorbereidingsopdrachten

Bij veel van onze trainingen vragen we je van te voren om bepaalde artikelen te lezen, een podcast te luisteren of om een casus en je leervragen aan te leveren. De informatie hierover vind je in de mail die je van ons ontvangt.

Trainingsmateriaal

Aangezien we graag willen bijdragen aan een goed milieu en om verspilling van papier te voorkomen, delen we het trainingsmateriaal zoveel mogelijk digitaal. Je ontvangt dan een inloglink en een wachtwoord om het materiaal te downloaden. Extra materiaal wordt tijdens de training uitgedeeld.

Locaties

Bij de trainingen in het open aanbod maken we meestal gebruik van een trainingsruimte van BCN. In de meeste gevallen zullen de trainingen in Utrecht gegeven worden aangezien dat centraal gelegen is en ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Op de trainingslocaties wordt voor een heerlijke uitgebreide lunch gezorgd. Mocht je speciale dieet wensen hebben geef dat dan ruim van te voren bij ons aan dan geven we dat door.

Accreditatie

Onze trainingen zijn geaccrediteerd bij het SKJ en in sommige gevallen ook bij Registerplein, NVO-NIP of andere beroepsverenigingen. Dat vermelden we altijd op de opleidingspagina. Vul je registratienummer in bij je aanmelding of tijdens de training op de deelnemerslijst dan geven wij je deelname door aan de beroepsvereniging zodat je punten automatisch bijgeschreven worden.

Ben je ingeschreven bij een andere beroepsvereniging dan ontvang je van ons een certificaat zodat je zelf je aanwezigheid door kunt geven en je eventueel aanspraak kunt maken op punten.

Margreet Timmer

Heb je vragen over de training?

Bekijk onze Veel gestelde vragen of neem contact op met Margreet voor meer informatie.
Mail: margreet@timmconsultancy.nl

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.