#011 Nanda de Bruin – Traumasensitief werken

Als je in een dossier leest dat iemand iets ingrijpends heeft meegemaakt ga je dat dan nog weer bespreekbaar maken? Volgens Nanda is het enorm belangrijk om traumasensitief te werken. Dat je oog hebt voor de gebeurtenissen in het leven van de cliënt en dat je vragen durft te stellen.

Niet iedere heftige gebeurtenis wordt PTSS. In deze podcast vertelt  Nanda je meer over traumasensitief werken.

Veel luister plezier!

Traumasensitief werken

Herken jij de effecten van trauma?

Vind jij het ook moeilijk om de effecten van trauma in de praktijk te herkennen? En weet je niet altijd hoe je een gesprek met een cliënt die nare stressvolle gebeurtenissen heeft meegemaakt of daar misschien nog middenin zit voert? Of wat er nodig is voor herstel? Tijdens deze trainingsdag leren we je wat jij als professional nodig hebt om die gesprekken aan te gaan!

Door je kennis uit te breiden over het ontstaan en de effecten van trauma zul je in staat zijn om eerder de signalen op te pikken. Daarnaast breid je je vaardigheden uit zodat ook jij het gesprek over nare of traumatische ervaringen aan gaat met cliënten.

Deel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige podcasts
Bijbehorende trainingen
Trauma
Tweedaagse training
Trauma
8 korte modules (2 dagen)
Trauma
Eendaagse training
Bijbehorende blogberichten
Geen blogberichten gevonden.

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.