#031 Arianne Struik – slapende honden wakker maken!

Het begeleiden van kinderen bij het verwerken en herstellen van trauma klinkt als het werk van een therapeut of behandelaar. Arianne Struik heeft hier echter een andere kijk op. Het hele netwerk rondom het kind helpt bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen! In deze podcast geeft ze ons allemaal hele waardevolle tips zodat iedereen hierin een bijdrage kan leveren.

Zo kunnen we kinderen psycho-educatie en kinderen helpen bij het herstellen van hun denkfouten. Zo denken kinderen vaak dat het hun schuld is of geloven ze nog niet dat het alweer veilig is.

Meer weten? Luister dan naar de podcast en bezoek ook eens de website van @ariannestruik voor meer informatie https://ariannestruik.com/

Veel luister plezier!

Deel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige podcasts
Bijbehorende trainingen
Trauma
Tweedaagse training
Trauma
8 korte modules (2 dagen)
Trauma
Eendaagse training
Bijbehorende blogberichten
Geen blogberichten gevonden.

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.