#043 Danny Dijkhuizen – Een negatief verleden hoeft niet persé een rem te zijn voor het waarmaken van je dromen.

In deze podcast het verhaal en een aantal belangrijke boodschappen van Danny Duikhuizen. Toen Danny 11 jaar was, werden zijn moeder en twee jongere broertjes om het leven gebracht door zijn stiefvader. Dit zorgde ervoor Danny achter bleef als kleine jongen in de grote wereld. Hij ging tijdelijk bij zijn tante en neefjes wonen en woonde daarna in een pleeggezin.

Danny vertelt over het rouwen over het verlies van zijn moeder en broertjes en de wens en hoop dat zijn moeder trots op hem zal zijn wanneer ze ziet of hoort wat hij van zijn leven heeft gemaakt. In zijn puberteit zijn er een aantal mensen erg belangrijk voor hem geweest, zijn tante, meester Taco en zijn pleegouders. Mensen die hem echt zagen en hem de tijd en ruimte gaven voor zijn eigen proces.

Hopelijk raakt het verhaal van Danny ons allemaal en motiveert het ons om er te zijn voor kinderen en jongeren die aangrijpende situaties meemaken.

Deel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige podcasts
Bijbehorende trainingen
Wettelijke kaders
Driedaagse training
Gespreksvoering
Tweedaagse training
Gespreksvoering
Tweedaagse training
Bijbehorende blogberichten
Geen blogberichten gevonden.

Kom naar het Event : Veiligheid in verbinding

Veiligheid in Verbinding

Heb jij je al aangemeld? Op 25 april vieren we 15 jaar TIMM Consultancy met een geweldig event. We zetten de samenwerking centraal. Het belangrijkste onderdeel van Samen werken aan veiligheid.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.