#044 Mona Vrielink – Woord en beeldverhalen maken als pleegzorgmedewerker

Mona Vrielink geeft in deze podcast waardevolle tips voor het maken van woord en beeldverhalen voor pleegkinderen. Het woord en beeldverhaal (Words and Pictures) is ontwikkeld door Susie Essex.

Mona werkt bij de afdeling voor pleegzorg van Yorneo. Het verhaal wordt ingezet om kinderen duidelijkheid te geven over de reden waarom zij in een pleeggezin wonen. Helderheid over de aanleiding van de uithuisplaatsing en de afspraken die er gemaakt zijn. Mona heeft al heel veel pleegkinderen ontzettend blij kunnen maken met hun persoonlijke verhaal.

Veel luisterplezier!

 

Wil je zelf Woord en Beeldverhalen leren maken? In de training Words and Pictures maak je zelf je eerste Woord en Beeldverhaal en krijg je feedback. Meld je direct aan!

Deel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige podcasts
Bijbehorende trainingen
Veiligheidsplanning
Eendaagse training
Bijbehorende blogberichten
Geen blogberichten gevonden.

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.