#045 Kirsten Regtop – Intieme terreur

Huiselijk geweld komt in heel veel verschillende vormen voor. Kirsten Regtop verteld over een van deze vormen: Intieme terreur.

Kirsten benoemd hoe belangrijk is dat we leren om onderscheid te maken tussen de verschillende vormen van geweld. Iedere vorm vraagt om een specifieke aanpak en om specifieke interventies.

Om goed uit te zoeken wat er aan de hand is moet je het slachtoffer serieus nemen in haar of zijn verhaal. Wees alert op wat het gesprek met je doet en luister naar de signalen die je krijgt. Deze specifieke vorm van geweld vraagt expertise en specifieke kennis die gedeeld moet worden.

Kirsten organiseert hiervoor nu ook een benefiet actie met masterclasses. Hiermee vergroot je je eigen kennis en steun je een slachtoffer van geweld. Hoe dat werkt lees je op de website van Kirsten. Kijk hiervoor op de website van Kirsten, kirstenregtop.com/benefiet.

Veel luisterplezier!

Deel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige podcasts
Bijbehorende trainingen
Veiligheidsplanning
Eendaagse training
Methodisch en procesmatig werken
Tweedaagse training
Bijbehorende blogberichten
Geen blogberichten gevonden.

Kom naar het Event : Veiligheid in verbinding

Veiligheid in Verbinding

Heb jij je al aangemeld? Op 25 april vieren we 15 jaar TIMM Consultancy met een geweldig event. We zetten de samenwerking centraal. Het belangrijkste onderdeel van Samen werken aan veiligheid.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.