#046 Summer en Mandy van Sociaal Domein in gesprek met Margreet

Summer Koster en Mandy Peper kwamen op bezoek bij TIMM Consultancy voor een gesprek met Margreet over ontwikkeling en groei. Mooie vragen van Mandy en Summer die het gesprek vormgeven: ‘Wat is je superpower in het sociaal domein’ en ‘Als jij de baas zou zijn wat zou je dan doen?’

Rode draad door het werk van Margreet is de samenwerking met anderen. Om te groeien in je vak heb je anderen nodig met wie je kunt sparren, die vertrouwen in je uitspreken en die je stimuleren om door te ontwikkelen. Maar ook anderen die kennis delen en je inspireren. Dit is een mooi pleidooi voor het werken met mentoren in de jeugdzorg. Investeren in nieuwe professionals en hen de ruimte geven om het vak te leren.

Margreet is dankbaar voor het vertrouwen dat ze in de loop der jaren van collega’s kreeg en nog steeds krijgt. Mede door dit vertrouwen en de feedback van anderen heeft ze kan ze zich blijven ontwikkelen.

Ondertussen heeft ze twee trainingsbureaus; TIMM Consultancy en Het LOCK, en zijn er nog genoeg plannen om op te pakken voor de toekomst.

Veel luisterplezier!

Deel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overige podcasts
Bijbehorende trainingen
Veiligheidsplanning
Bijeenkomst van 3 uur
Methodisch en procesmatig werken
Tweedaagse training
Methodisch en procesmatig werken
Tweedaagse training
Bijbehorende blogberichten
Geen blogberichten gevonden.

Kom naar het Event : Veiligheid in verbinding

Veiligheid in Verbinding

Heb jij je al aangemeld? Op 25 april vieren we 15 jaar TIMM Consultancy met een geweldig event. We zetten de samenwerking centraal. Het belangrijkste onderdeel van Samen werken aan veiligheid.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.