fbpx

Shop

Om de gesprekken met volwassenen en kinderen over mishandeling en misbruik te ondersteunen kun je onderstaande Gesprekskaarten gebruiken. Tijdens de trainingen wordt met het materiaal geoefend.

U kunt uw bestelling per mail doorgeven via info@timmconsultancy.nl

Gesprekskaarten voor kinderen

De gesprekskaarten voor kinderen zijn te koop voor professionals die deel hebben genomen aan een van de trainingen waarbij het gebruik van deze kaarten geoefend is. Dit zijn o.a. de cursusdag Wat kunnen kinderen ons vertellen en de tweedaagse cursus Vraag mij, hoor mij, zie mij. Kosten € 4,95 per set exclusief btw en exclusief € 2 administratie en verzendkosten.

Gesprekskaarten voor ouders, complexe scheidingen

De gesprekskaarten voor ouders zijn te koop voor deelnemers van de trainingen over complexe scheidingen waarbij is geoefend met het gebruik van metaforen. Kosten € 4,95 per set en exclusief btw en exclusief € 2 administratie en verzendkosten.

Gesprekskaarten

Momenteel zijn Arianne Geuze en Margreet Timmer kaarten aan het ontwikkelen met daarop pictogrammen van de belangrijkste risicofactoren voor kindermishandeling. De kaarten kunnen gebruikt worden voor dialooggerichte risicotaxatie. Binnenkort zullen deze kaarten te koop zijn voor de deelnemers van de training Veiligheidsplanning en risicotaxatie, van onveilig naar veilig, van lastig naar krachtig.

Deze set kaarten met alle artikelen van de beroepscode van de Jeugd- en gezinsprofessionals (A t/m X) ontvangen alle deelnemers van de training Beroepscode en Tuchtrecht in het open aanbod. Bij een incompany training krijgt de organisatie een set kaarten. De sets zijn bij te bestellen voor iedereen die bij ons de training heeft gevolgd. € 15 per set, exclusief btw en verzendkosten.