fbpx

Shop

Gesprekskaarten

Gesprekskaarten voor kinderen

De gesprekskaarten voor kinderen zijn te koop voor professionals die deel hebben genomen aan een van de trainingen waarbij het gebruik is uitgelegd en geoefend. Dit zijn o.a. de cursusdag Wat kunnen kinderen ons vertellen en de tweedaagse cursus Vraag mij, hoor mij, zie mij. De kosten zijn € 4,95 per set exclusief € 2 administratie en verzendkosten.

Scheiding

Gesprekskaarten complexe scheidingen

De gesprekskaarten voor ouders zijn te koop voor deelnemers van de trainingen over complexe scheidingen waarbij is geoefend met het gebruik van metaforen. Kosten € 4,95 per set, exclusief € 2 administratie en verzendkosten.

COMPLI-kaarten

COMPLI-kaarten

De COMPLI-kaarten kunnen gebruikt worden voor dialooggerichte risicotaxatie. De kaarten zijn voor € 35 exclusief verzendkosten te bestellen door de deelnemers van de training Veiligheidsplanning en risicotaxatie, van onveilig naar veilig, van lastig naar krachtig.

Beroepscode en tuchtrecht

Kaartspel artikelen beroepscode voor de jeugd- en gezinsprofessionals

Deze set kaarten met alle artikelen van de beroepscode van de Jeugd- en gezinsprofessionals (A t/m X) ontvangen alle deelnemers van de training Beroepscode en Tuchtrecht in het open aanbod. Bij een incompany training krijgt de organisatie een set kaarten. De sets zijn bij te bestellen door iedereen die bij ons de training heeft gevolgd. € 15 per set, exclusief  verzendkosten.

Notitieblok Raamwerk Samenwerken aan Veiligheid

Tijdens het maken van een veiligheidsplan wordt in gesprek met ouders gebruik gemaakt van het raamwerk Samenwerken en Veiligheid. De voorgedrukte vellen op A3 formaat kunnen samen met ouders ingevuld worden om het gesprek te structureren. Blok met 25 vellen á € 7,50 per blok, exclusief verzendkosten.

Ik ontvang graag nieuwtjes en tips van Timm Consultancy