Thema's

De opleidingen en trainingen die wij voor verschillende organisaties en professionals ontwikkeld hebben, zijn gerangschikt binnen verschillende thema’s. Het geeft een idee van de opleidingen en trainingen die wij kunnen geven. Echter trainen is vaak maatwerk. We horen graag wat jouw specifieke wens is zodat we het aanbod goed af kunnen stemmen.

Thema's TIMM Consultancy

Overzicht van onze thema's

Thema
7 trainingen
Thema
2 trainingen
Thema
9 trainingen
Thema
5 trainingen
Thema
8 trainingen
Thema
7 trainingen

Over Timm Consultancy

Wij hebben veel expertise in huis als het gaat om het werken aan veiligheid met gezinnen en hun brede netwerk. Kennis en ervaring in conflicthantering binnen complexe scheidingen. Deskundigheid in het voeren van gesprekken met kinderen die kindermishandeling of seksueel misbruik meegemaakt hebben. Maar ook weten we welke ethische dilemma’s het werk met zich meebrengt en hoe je deze samen met collega’s kunt bespreken. We kennen de richtlijnen, de beroepscode en wetgeving die bij ons vak horen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons E-book
Beluister een van onze podcasts

Kom naar het Event : Veiligheid in verbinding

Veiligheid in Verbinding

Heb jij je al aangemeld? Op 25 april vieren we 15 jaar TIMM Consultancy met een geweldig event. We zetten de samenwerking centraal. Het belangrijkste onderdeel van Samen werken aan veiligheid.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.