Thema

Events

De kracht van verbinding

Samenkomen met andere mensen die in het sociaal domein werken om ervaringen uit te wisselen en samen op zoek te gaan naar dat wat werkt. Dat is wat ons betreft cruciaal in het vergroten van werkplezier en de kwaliteit van ons werk. Daar organiseren we onze events voor.

15 jaar TIMM Consultancy = 15 jaar aandacht Samenwerken aan Veiligheid

TIMM Consultancy bestaat in april al 15 jaar. Dat is reden voor een feest. Maar ook reden om samen te kijken waar we nu staan als het gaat om het creëren van veiligheid in gezinnen.

Event; Veiligheid in verbinding; samen met het gezin werken aan veiligheid en herstel

Het wordt een dag met veel interactie en samenwerken. We willen je inspireren en uitdagen om je creativiteit in te zetten. We leggen verbinding tussen alle deelnemers en zorgen dat je je geen moment verveeld.

Meer weten

Maar dat is niet het enige event dat we organiseren. 2 x per jaar organiseren we een special event voor aandachtsfunctionarissen en een special event over Traumasensitief onderwijs. Deze 2 organiseren we samen met Het LOCK.

Wil je meer weten? Klik dan door naar de speciale pagina's;

Deel deze pagina

Trainingen die binnenkort starten

Geen trainingen gevonden
Bekijk volledige agenda

Alle trainingen binnen Events

Events
Bijeenkomst van 3 uur
Events
9 - 12 maanden

Meer informatie

Overige informatie over dit thema

Onze aanpak

Alle trainers van TIMM Consultancy weten hoe het er in de praktijk aan toegaat. We werken, of hebben gewerkt in diverse sectoren; o.a. in de jeugdhulp en jeugdbescherming, het brede sociaal domein en de Jeugd- of volwassen GGZ. Wanneer we in de praktijk merken dat er ergens vraag naar is ontwikkelen we nieuw trainingsaanbod. Ook ontwikkelen we regelmatig  hulpmiddelen die je werk makkelijker maken.

Je kunt op de site kijken welk aanbod we al ontwikkeld hebben maar we gaan ook graag in gesprek als je een hele andere vraag hebt!

Bekijk onze reviews

Kwaliteit vinden we uiterst belangrijk, we hechten dan ook veel waarde aan reacties van onze trainees.

Nieuws over dit thema

Geen nieuwsberichten gevonden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kom naar het Event : Veiligheid in verbinding

Veiligheid in Verbinding

Heb jij je al aangemeld? Op 25 april vieren we 15 jaar TIMM Consultancy met een geweldig event. We zetten de samenwerking centraal. Het belangrijkste onderdeel van Samen werken aan veiligheid.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.