Thema

Gespreksvoering

Cursussen rondom communicatie, verhelderen en interpreteren.

De manier waarop je in gesprek gaat is voor de jeugd- en gezinsprofessional een van de belangrijkste onderdelen van het werk.  

Wat je ook wilt bespreken, steeds weer is het belangrijk om goed aan te sluiten bij het tempo en de mogelijkheden van de ander. Tijdens al onze trainingen besteden we aandacht aan gespreksvoering. En toch vinden we het belangrijk om tijdens bepaalde dagen alleen maar bezig te zijn met de gespreksvaardigheden.  

Gespreksvoering

Dat doen we zodat we echt goed stil kunnen staan bij de gesprekstechnieken maar ook bij het gebruik van verschillende tools. Want de communicatie is niet alleen verbaal, het non-verbale aspect is ook erg belangrijk. Voor sommige trainingen hebben we eigen materiaal gemaakt dat de deelnemers tijdens de training uitgereikt krijgen. 

Het liefste laten we bij deze trainingsdagen altijd een trainingsacteur aansluiten zodat je echt goed kunt oefenen. Met onze acteurs zorgen we altijd voor een ontspannen sfeer waarin er goed geoefend en gespeeld kan worden.  

P.s. alle trainingen zijn geaccrediteerd door het SKJ zodat jij de punten kunt gebruiken voor je herregistratie.  

Je kunt de volgende trainingen volgen binnen het thema gespreksvoering:

Deel deze pagina

Trainingen die binnenkort starten

Gespreksvoering
Eendaagse training
Gespreksvoering
Eendaagse training
Gespreksvoering
2 dagen, bij voorkeur met terugkom bijeenkomsten
Gespreksvoering
2 dagen, bij voorkeur met terugkom bijeenkomsten
Bekijk volledige agenda

Alle trainingen binnen Gespreksvoering

Gespreksvoering
2 dagen, bij voorkeur met terugkom bijeenkomsten
Gespreksvoering
Driedaagse training
Gespreksvoering
Tweedaagse training

Meer informatie

Overige informatie over dit thema

Nog niet wat je zoekt?

Staat er in het overzicht nog niet bij wat je zoekt? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee voor een aangepast programma!

P.s. al deze trainingen zijn uiteraard geaccrediteerd door het SKJ en een aantal ook door andere beroepsverenigingen zodat jij hiermee punten kunt behalen voor je herregistratie.

Onze aanpak

Alle trainers van TIMM Consultancy weten hoe het er in de praktijk aan toegaat. We werken, of hebben gewerkt in diverse sectoren; o.a. in de jeugdhulp en jeugdbescherming, het brede sociaal domein en de Jeugd- of volwassen GGZ. Wanneer we in de praktijk merken dat er ergens vraag naar is ontwikkelen we nieuw trainingsaanbod. Ook ontwikkelen we regelmatig  hulpmiddelen die je werk makkelijker maken.

Je kunt op de site kijken welk aanbod we al ontwikkeld hebben maar we gaan ook graag in gesprek als je een hele andere vraag hebt!

Bekijk onze reviews

Kwaliteit vinden we uiterst belangrijk, we hechten dan ook veel waarde aan reacties van onze trainees.

Nieuws over dit thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.