Thema

Jeugd- en gezinsprofessional

Cursussen voor jeugd- en gezinsprofessionals

Ben jij werkzaam als jeugd- en gezinsprofessional bij een gemeente of een zorgaanbieder? Vraag jij je ook wel eens af hoe je vormgeeft aan alle verschillende aspecten van je werk? Hoe je vanaf het moment dat de jeugdige en/of het gezin de vraag stelt voor ondersteuning tot de afsluiting van de hulp of betrokkenheid samenwerkt met de cliënt?

En wat is nou precies jouw rol en taak tijdens dit proces en welke vaardigheden zijn daarvoor nodig? En wat vraagt dit werk van jou persoonlijk en wat doet het met je? Dan is een van trainingen voor Jeugd- en gezinsprofessionals supergeschikt voor jou!

De trainingen die binnen dit thema Jeugd- en gezinsprofessionals vallen;

Deel deze pagina

Trainingen die binnenkort starten

10 november en 17 november
Bekijk volledige agenda

Alle trainingen binnen Jeugd- en gezinsprofessional

Jeugd- en gezinsprofessional
3-daagse training
Jeugd- en gezinsprofessional
Eendaagse training
Jeugd- en gezinsprofessional
3 dagdelen

Meer informatie

Overige informatie over dit thema

Nog niet wat je zoekt?

Staat er in het overzicht nog niet bij wat je zoekt? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee voor een aangepast programma!

P.s. al deze trainingen zijn uiteraard geaccrediteerd door het SKJ en een aantal ook door andere beroepsverenigingen zodat jij hiermee punten kunt behalen voor je herregistratie.

Onze aanpak

Alle trainers van TIMM Consultancy weten hoe het er in de praktijk toe gaat. We werken, of hebben gewerkt in diverse sectoren; o.a. in de jeugdhulp en jeugdbescherming, het brede sociaal domein en de Jeugd- of volwassen GGZ. Wanneer we in de praktijk merken dat er ergens vraag naar is ontwikkelen we nieuw trainingsaanbod. Ook ontwikkelen we regelmatig  hulpmiddelen die je werk makkelijker maken.

Je kunt op de site kijken welk aanbod we al ontwikkeld hebben maar we gaan ook graag in gesprek als je een hele andere vraag hebt!

Bekijk onze reviews

Kwaliteit vinden we uiterst belangrijk, we hechten dan ook veel waarde aan reacties van onze trainees.

Nieuws over dit thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.