Onze trainers

Bij TIMM Consultancy vind je gedreven trainers die gek zijn op hun vak. We vinden het super om onze kennis over te dragen, maar ook heerlijk om samen met jou te kijken hoe je nog beter in je vak kunt worden. Dat doen we door onze trainingen interactief te maken met oefeningen die je uitdagen en prikkelen. 

We zijn allemaal praktijkmensen en weten daardoor heel goed hoe complex en enerverend ons werk is, maar ook hoe mooi en dankbaar het kan zijn. Hierdoor hebben we niet alleen theoretisch een goed verhaal maar kunnen ons handelen ook onderbouwen aan de hand van praktijkvoorbeelden. 

Trainers

Overzicht van onze trainers

Trainer en trainingsacteur
Trainingsacteur
Begeleider Praktijkprogramma
Trainer
Trainer
Trainer
Trainer
Trainer en trainingsacteur

Over Timm Consultancy

Wij hebben veel expertise in huis als het gaat om het werken aan veiligheid met gezinnen en hun brede netwerk. Kennis en ervaring in conflicthantering binnen complexe scheidingen. Deskundigheid in het voeren van gesprekken met kinderen die kindermishandeling of seksueel misbruik meegemaakt hebben. Maar ook weten we welke ethische dilemma’s het werk met zich meebrengt en hoe je deze samen met collega’s kunt bespreken. We kennen de richtlijnen, de beroepscode en wetgeving die bij ons vak horen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons E-book
Beluister een van onze podcasts

Kom naar het Event : Veiligheid in verbinding

Veiligheid in Verbinding

Heb jij je al aangemeld? Op 25 april vieren we 15 jaar TIMM Consultancy met een geweldig event. We zetten de samenwerking centraal. Het belangrijkste onderdeel van Samen werken aan veiligheid.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.