Bregje Kleijnen

Bregje Kleijnen trainer TIMM Consultancy

Mijn kennis en expertise delen met andere professionals, mensen verbinden en hun krachten aanspreken, daar krijg ik als trainer energie van! Mijn hart ligt bij de jeugdzorg en het inspireert mij om samen met andere jeugdprofessionals tot oplossingen van complexe problemen te komen en onszelf als instrument voortdurend te verbeteren.

Als trainer wil ik inspireren, de passie voor het vak in mensen naar boven halen en professionals laten ervaren waar hun kracht ligt. Samen onderzoeken hoe je op je best kunt zijn in je vak. Plezier hebben in je werk vind ik belangrijk en soms hoort daar ook bij dat professionals het vertrouwen in eigen kunnen herwinnen.

In de training kijken we samen naar waar onze invloed ligt en gaan we ook samen onderzoeken en waar we geen controle over hebben en wat je nodig hebt om dat te accepteren.  Het samen analyseren en oefenen met casuïstiek uit de praktijk, jezelf als instrument kunnen beschouwen in contact met de client en aandacht hebben voor hoe je goed kunt zorgen voor jezelf als professional. Dat zijn belangrijke thema’s die aan bod komen in mijn trainingen.

In basis kijk ik oplossingsgericht en vanuit veerkracht naar cliënten en professionals en in mijn trainingen zijn de vragen en wensen van deelnemers leidend voor de manier waarop ik de dag vormgeef.

Ervaring

Als orthopedagoog heb ik ruime ervaring in het werken in de tweedelijns jeugdzorg en daarin veel geleerd van cliënten en professionals door het werken met uiteenlopende doelgroepen, interventies en hulpvormen. Van pleegzorg tot behandelgroep, van video-interactiebegeleiding met het jonge kind tot zelfstandigheidstraining met adolescenten en veel daar tussenin.

Mijn expertise ligt op het gebied van trauma-sensitief werken, hechtingsproblematiek en complexe scheidingen. Daarnaast heb ik me ontwikkeld in coaching van jeugdzorgwerkers en beginnend professionals. Van nature neem ik verantwoordelijkheid en werk ik oplossingsgericht en systemisch.

Overige informatie

Bregje Kleijnen

  • Traumasensitief werken en hulpverlenen
  • hechtingsproblematiek
  • Complexe scheidingen
  • Coaching van jeugdzorgwerkers en beginnend professionals
  • Trainer Words and Pictures

Bregje Kleijnen

Bregje Kleijnen

  • CRKBO geregistreerd docent
  • Master-orthopedagoog SKJ
  • orthopedagoog i.o. tot orthopedagoog generalist

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.