Karlien Verdijk

Karlien Verdijk trainer Professionele standaarden TIMM Consultancy

Yes, ik sta nog sterker in mijn werk! Met dat gevoel wil je na een training naar huis gaan. Voor mij als trainer is dat telkens weer een leuke uitdaging waar ik volop van geniet. Maak een training zo toegankelijk en toepasbaar mogelijk en zorg ervoor dat jij gemotiveerd en geïnspireerd naar huis gaat.

Ik heb ruim 18 jaar werkervaring in het sociaal domein in verschillende functies. De rode draad was altijd preventie en jeugdhulpverlening. De afgelopen jaren heb ik mij met name gespecialiseerd in groepstrainingen (zowel aan volwassenen als aan kinderen) en teamtrainingen (intervisie gerelateerd). In ons vak, waar gewerkt wordt met mensen, vaak onder gigantische tijdsdruk, moet je zorgvuldig blijven, jezelf de vraag durven stellen: “Waarom doe ik wat ik doe, en hoe kan ik de best mogelijke kwaliteit blijven bieden? En wat of wie heb ik hiervoor nodig?” Als geen ander weet ik dat dit met vallen en opstaan gaat. En dat mag, nee dat móet.

Ik ben ervan overtuigd: Als het met jou in je werk goed gaat, je dit ook uitstraalt richting je cliënten en collega’s. En het zorgt ervoor dat je vol overgave en plezier je werk kunt doen. Dus heel tof dat ik in samenwerking met TIMM Consultancy hierbij mijn steentje kan bijdragen, zodat nog meer professionals sterk in hun werk kunnen staan.

Samen met Monique Engelen ben ik de trotste eigenaar van Bureau in Beeld. Bureau in Beeld biedt trainingen aan ouders, bedrijven en teams. Als hulpverlener ben je nooit uitgeleerd!

Het is leuk om dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren.

Ik ben als trainer: Nieuwsgierig, gezond kritisch, energiek, zelfbewust en humor is de rode draad in alles wat ik doe.

Karlien Verdijk | LinkedIn

Overige informatie

Expertise Karlien Verdijk:

  • Visueel werken
  • Systemisch werken
  • Pedagogiek
  • Oplossingsgericht werken
  • Psycho-educatie

Accreditatie Karlien Verdijk:

  • SKJ

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.