Webshop

Hier vind je veel  producten die we tijdens onze trainingen gebruiken. Een aantal artikelen worden ook tijdens de trainingen uitgedeeld. Geen training gevolgd of graag extra materialen bij bestellen? Kijk dan gerust rond in de shop. Je vind hier ook de gratis downloads.

Staat er iets niet bij dat je graag wilt bestellen of heb je een vraag over een artikel, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Shop TIMM Consultancy
Filter op categorie
Categorie filter producten
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons E-book
Bekijk ons uitgebreid trainingsaanbod
Bij onze training Kwetsbaar gezin goed genoeg opvoederschap worden de 14 condities voor goed genoeg opvoederschap besproken. Als je deze condities met opvoeders wilt bespreken kun je deze 14 kaarten met een korte beschrijving en een passende afbeelding gebruiken.

16,95

Dit werkboek voor kinderen hoort bij het blik met alle tools voor gesprekken met kinderen over de 14 condities van goed genoeg opvoederschap. Zo kan ieder kind zijn eigen boekje vullen en kan er een gezinsgesprek plaatsvinden.

25,00

Associatiekaarten voor trainers en coaches in 3 verschillende uitvoeringen; mensen, dieren en omgeving. Je kunt voor € 33 alle 3 de sets in een keer bestellen. Gebruik daarvoor onze andere advertentie.

13,75

Associatie kaarten die je kunt gebruiken tijdens je training of coaching. De kaarten zijn er in 3 verschillende uitvoeringen; mensen, dieren en omgeving.

33,00

Set kaarten met alle artikelen van de Beroepscode voor professionals in het sociaal domein (1 t/m 29) om tijdens de casuïstiekbespreking of een moreelberaad erbij te pakken voor een zinvolle reflectie.

16,95

Samen met ouders breng je met behulp van de COMPLI-kaarten in kaart welke factoren steeds weer voor stress en spanning zorgt. Deze factoren zet je om in een gezamenlijk werkplan. Om je eigen set COMPLI-kaarten aan te kunnen schaffen maak je gebruik van de code die je tijdens de training hebt ontvangen.

39,00

Hier kun je drie formats downloaden voor het gefaseerd samen werken aan Veiligheid. Veiligheidsplan, hulpverleningsplan en herstelplan. Je kunt ze hier gratis als word document downloaden zodat je deze direct in de praktijk kunt gebruiken.

0,00

EHBO-koffer, Eerste Hulp Bij Onrust. Een koffertje voor in het klaslokaal of in de praktijkruimte om kinderen en volwassenen te helpen om spanningen en emoties te reguleren.

64,00

EHBO-koffer medium, Eerste Hulp Bij Onrust. Een koffertje voor in het klaslokaal of in de praktijkruimte om kinderen en volwassenen te helpen om spanningen en emoties te reguleren.

32,00

EHBO-koffer smal, Eerste Hulp Bij Onrust. Een koffertje voor in het klaslokaal of in de praktijkruimte om kinderen en volwassenen te helpen om spanningen en emoties te reguleren.

29,00

Framework for the assessment of children in need and their families

0,00

Wanneer je voor het eerst in gesprek gaat met een kind is het belangrijk om te starten met een duidelijke instructie. De gesprekskaarten voor kinderen zijn gemaakt om alle belangrijke onderwerpen samen door te nemen.

4,95

Overzichtelijk document met informatie over de gezinsprofielen bedoeld als geheugensteuntje.

0,00

Wil jij het scheidingsproces met ouders eens op een andere manier bespreken? We hebben 3 gratis downloads die je kunt gebruiken om psycho-educatie te geven over het scheidingsproces.

0,00

Luxe set kaarten om de 14 condities voor goed genoeg opvoederschap met kinderen te bespreken.

27,50

De Netwerkcirkels bestaat uit een magnetische mat op A3 formaat met 30 magneetpoppetjes en een whiteboardstift. Het zit verpakt in een handzame koker zodat je het makkelijk in je tas kunt stoppen.

19,95

7 oktober 2024 Special event voor aandachtsfunctionarissen

Pop-up special event AF

7 oktober komen aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling, van zeer uiteenlopende organisaties, weer samen tijdens ons special event. 

Een dag om samen te leren van successen en dilemma’s maar ook om te ervaren dat je onderdeel bent van een groep professionals met allemaal dezelfde missie.

We maken er een enerverende dag van met interessante uitwisseling en veel interactie.