Webshop

Hier vind je veel  producten die we tijdens onze trainingen gebruiken. Een aantal artikelen worden ook tijdens de trainingen uitgedeeld. Geen training gevolgd of graag extra materialen bij bestellen? Kijk dan gerust rond in de shop. Je vind hier ook de gratis downloads.

Staat er iets niet bij dat je graag wilt bestellen of heb je een vraag over een artikel, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Shop TIMM Consultancy
Filter op categorie
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons E-book
Bekijk ons uitgebreid trainingsaanbod
Bij onze training Kwetsbaar gezin goed genoeg opvoederschap worden de 14 condities voor goed genoeg opvoederschap besproken. Als je deze condities met opvoeders wilt bespreken kun je deze 14 kaarten met een korte beschrijving en een passende afbeelding gebruiken.

12,50

Set kaarten met alle artikelen van de Beroepscode voor professionals in het sociaal domein (1 t/m 29) om tijdens de casuïstiekbespreking of een moreelberaad erbij te pakken voor een zinvolle reflectie.

15,00

Deze werkbeschrijving casuïstiekbespreking bij ouderenmishandeling is een aanvulling voor het hulpmiddel voor de casuïstiekbespreking Samen onderweg naar stabiele Veiligheid. Het hulpmiddel helpt je om samen met je team de stappen die nog gezet moeten te doordenken en te reflecteren op de stappen die al gezet zijn.

6,95

Het werken met beelden en metaforen is enorm helpend bij ouders die verwikkeld zijn in een complexe scheiding. We hebben een set kaarten samengesteld met afbeeldingen die je kunt gebruiken tijdens je gesprekken.

4,95

Hier kun je drie formats downloaden voor het gefaseerd samen werken aan Veiligheid. Veiligheidsplan, hulpverleningsplan en herstelplan. Je kunt ze hier gratis als word document downloaden zodat je deze direct in de praktijk kunt gebruiken.

0,00

Framework for the assessment of children in need and their families

0,00

Wanneer je voor het eerst in gesprek gaat met een kind is het belangrijk om te starten met een duidelijke instructie. De gesprekskaarten voor kinderen zijn gemaakt om alle belangrijke onderwerpen samen door te nemen.

4,95

Wil jij het scheidingsproces met ouders eens op een andere manier bespreken? We hebben 3 gratis downloads die je kunt gebruiken om psycho-educatie te geven over het scheidingsproces.

0,00

𝗜𝗸 𝘇𝗶𝗲 𝗷𝗲, 𝗶𝗸 𝗵𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲, 𝗶𝗸 𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻 𝗷𝗲 Hoe kun je nu echt laten merken dat je er bent? Hoe steun je het kind en hoe laat je merken dat je het kind echt hoort?! Op deze overzichtelijke infographic staan fijne tips om dat gesprek aan te gaan. Print de infographic en hang 'm in het zicht, zodat je steeds de tips bij de hand hebt waardoor ook jij het verschil kunt maken door te praten! Je kunt de infographic hieronder gratis downloaden als digitaal bestand.

0,00

Tijdens het maken van een veiligheidsplan wordt in gesprek met ouders, en oudere kinderen, gebruik gemaakt van het raamwerk Samenwerken aan Veiligheid. De voorgedrukte vellen op A3 formaat kunnen samen met ouders ingevuld worden om het gesprek te structureren.

7,50

Je kunt onze opleidingsbrochure hier gratis downloaden. 48 pagina's vol informatie over geweldige trainingen.

0,00

Set kaarten met 21 verschillende oplossingsgerichte vraagtechnieken. Als bonus een extra kaart met daarop de flowchart en nog enkele inspirerende quote's.

15,00

We hebben nu een tool gemaakt die je inzet tijdens de casuïstiekbespreking. Het helpt je om stap voor stap te werken aan stabiele veiligheid. Samen met je collega’s reflecteer je op de stappen die al gezet zijn en doordenk je de stappen die nog gezet moeten worden.

69,00

Hier kun je het raamwerk Samenwerken aan Veiligheid gratis downloaden als word document zodat je deze direct in de praktijk kunt gebruiken.

0,00

Op onze website kun jet het E-book Trauma sporen samenvatting deel 1 downloaden. Als je liever een papieren versie wilt lezen dan kun je hier jouw exemplaar bestellen.

6,95

Op onze website kun je het E-book Trauma sporen samenvatting deel 2 downloaden. Als je het prettiger vindt om een papieren versie te lezen dan kun je hier jouw exemplaar bestellen.

7,95